Το πρόωρο τέλος με το πρώτο ραντεβού

Τον «γνώρισες» στα social media, είναι ένας από τους εκατοντάδες ηλεκτρονικούς φίλους σου. Το ένιωθες καιρό τώρα πως σε φλερτάρει, σε έχει εντυπωσιάσει και θεωρείς πως ήλθε η στιγμή να τον γνωρίσεις και διά ζώσης.
Περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη σου… Είναι εντάξει τα μαλλιά σου; Βάφτηκες προσεκτικά για το πρώτο σου αυτό ραντεβού; Θα του αρέσεις;

Ποτέ δεν αναρωτιέσαι αν αρέσει και σε σένα. Κι όμως, θα έπρεπε και αυτό να σε προβληματίζει.
Τέλος πάντων, το ραντεβού το δώσατε σε ένα ταβερνάκι γραφικό, για ένα σουβλάκι και μια μπίρα, ας ξεκινήσουμε από τα απλά και εφόσον πάνε όλα καλά θα έλθουν και τα ακριβά εστιατόρια, μία στο τόσο φυσικά, γιατί με τόση κρίση και ανεργία δεν είναι και τόσο απλό…

Έτσι σκέφτεσαι και ξεκινάς να τον συναντήσεις, να τον γνωρίσεις και… ό,τι προκύψει.
Ναι, αυτός εκεί είναι, με το κινητό του στο χέρι και το βλέμμα του στη μικρή αυτή σκοτεινή οθόνη. Μια φυσικά, περιμένει μήπως του στείλεις μήνυμα, έτσι λες, για να σε εντοπίσει.

Τον πλησιάζεις και του χαμογελάς. Σου χαμογελάει κι εκείνος. Αλλά δεν σηκώνεται να σου τραβήξει την καρέκλα… Παλαιολιθικές ευγένειες, σκέφτεσαι και κάθεσαι απέναντί του για να μπορείς να τον βλέπεις κατάματα, να πιάνεις τις αντιδράσεις του, τις εκφράσεις του, την αποδοκιμασία του ή την επιδοκιμασία του για σένα.
Παραγγέλνετε και περιμένεις να αρχίσει την κουβέντα. Αλλά εκείνος δεν αφήνει στιγμή το κινητό του από το χέρι του. Και φυσικά το βλέμμα του από εκείνη τη μικρή σκοτεινή οθόνη.

Έρχεται η παραγγελία. Τώρα πια, τι στο καλό, θα σε κοιτάξει, θα αφοσιωθεί σε σένα, θα τον ψάξεις στα μάτια του. Αμ δε… Εκείνος αφοσιωμένος στο κινητό του, δεν λέει να ξεκολλήσει από εκεί.
Κάποιες μισοκουβέντες ανάμεσα στο φαγητό και στην μπύρα, ξανά το κινητό και έρχεται πια η στιγμή να φύγετε. Σκέφτεσαι ότι δεν έχεις καταλάβει και πολλά. Στο φατσοβιβλίο ήταν πολύ περισσότερο διαχυτικός. Θα σε φιλήσει άραγε; Τι σημασία έχει; Είσαι ήδη απογοητευμένη. Και τι φιλί θα είναι αυτό εξάλλου; Άγνωστοι παραμείνατε.
Καιρός να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια…

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-dimitris-mourousiadis-6477503 (1)

Μπορεί οι άνθρωποι να έχουμε ανακαλύψει τα extreme sports για να εκτοξεύσουμε κι άλλο …

naupaktos-ellada-omorfia-zinaclub

Έτσι κι αλλιώς η Ναύπακτος μοιάζει ιδανικός προορισμός για οποιαδήποτε εποχή. Ένα πανέμορφο …

zeugari-agaphmeo

Όταν αναζητούμε έναν άνθρωπο που εξ ορισμού τον θεωρούμε το άλλο μας …

article-66-5197.XL

Οι ντόπιοι την αποκαλούν Μάραθο, στο χάρτη θα την βρείτε ως Μαραθόπολη. …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.