Απόσταση. Το μυστικό για υγιείς σχέσεις

Ο ποιοτικός χρόνος μαζί με τον σύντροφό μας είναι εξίσου σημαντικός για τη σχέση μας με τον ποιοτικό χρόνο που χρειαζόμαστε για τον εαυτό μας. Μια μικρή απόσταση μεταξύ μας, μπορεί να είναι σωτήρια.

Η ανάγκη μας για συνύπαρξη είναι εξίσου δυνατή με την ανάγκη μας για ατομικότητα.

Τα δύο μέρη μιας σχέσης χρειάζεται να μπορούν να εξελίσσονται και μαζί και ανεξάρτητα.

Κάποια ατομικά χόμπι, εξωτερικές δραστηριότητες ή ακόμη και λίγη απόσταση για μια δυο μέρες το μήνα, για να συναντήσουμε φίλους ή να πάμε μια εκδρομή είναι μια ανάσα απαραίτητη για την ανατροφοδότηση της σχέσης μας.

Ο προσωπικός μας χρόνος είναι ιερός και η αναγκαιότητά του δεν σημαίνει πως δεν αγαπάμε ή δεν επιθυμούμε τον σύντροφό μας.

Εξάλλου, δεν μας ευχαριστούν πάντα τα ίδια πράγματα. Στον έναν μπορεί να αρέσει να διαβάζει, στον άλλον να ακούει μουσική. Ο ένας μπορεί να θέλει να περπατήσει ενώ ο άλλος να θέλει να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας από εμάς πρέπει να μπορεί να έχει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί και να ανανεώνεται ώστε να επιστρέφει με περισσότερη ενέργεια στη σχέση και να εισφέρει καινούργια πράγματα.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.