200 εκατομμύρια εργάσιμες ημέρες χάνονται ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω θεμάτων ψυχικής υγείας.

Οι δε οικονομικές απώλειες ξεπερνούν τα 193 δις δολάρια ετησίως!

Γι’αυτό το λόγο οι μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό, αλλά και κάποιες εταιρείες στη χώρα μας φροντίζουν ώστε ο χώρος εργασίας να βοηθά την καλή ψυχολογία  των υπαλλήλων και να ενισχύει την κινητικότητα μέσα σε αυτόν, ώστε να είναι όσο καλύτερα γίνεται παρά τις όποιες καθημερινές αντιξοότητες.

Τι γίνεται όμως όταν ο εργοδότης δεν έχει συνειδητοποιήσει την αξία του ψυχικής υγείας των υπαλλήλων του και δεν φροντίζει ώστε ο χώρος εργασίας να είναι ευχάριστος;

Εκεί αναλαμβάνουμε δράση εμείς.

Προσωποποιούμε το χώρο ή το γραφείο μας με έναν τρόπο που να προκαλεί σε εμάς ευεξία. Ξεκλέβουμε λίγα λεπτά μέσα στην ημέρα για να περπατήσουμε έστω και μέσα στο κτήριο, παίρνουμε μερικές βαθιές ανάσες και τεντωνόμαστε ακόμη και στην καρέκλα μας και αν έχουμε τη δυνατότητα, μέσα στο διάλειμμα μας, μπορούμε να κάνουμε έναν πεντάλεπτο διαλογισμό για να ισορροπήσουμε  ανάμεσα στο άγχος και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους εργαζόμαστε, δηλαδή για τον βιοπορισμό και όχι για τη φυσική εξόντωσή μας.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.