Η θέα ενός ζευγαριού που στροβιλίζεται ρυθμικά στον ήχο της μουσικής είναι από τις πιο όμορφες και ερωτικές εικόνες.

Δυο άνθρωποι που γνωρίζονται καλά και ξέρουν ο ένας τα πατήματα του άλλου, ή δυο άνθρωποι που θέλουν να γνωριστούν και προσπαθούν να ακολουθήσουν τα βήματα που ξεδιπλώνει η μουσική, είναι μια εικόνα μαγική.

Ο χορός δένει τα ζευγάρια. Είναι μια δραστηριότητα ευχάριστη, κοινωνική, που προκαλεί τους ανθρώπους να αγγιχτούν και να συνδυάσουν τα βήματά τους στον ρυθμό της μουσικής. Είναι ένας τρόπος να κάνουν κάτι μαζί, είτε για πρώτη φορά, είτε να θυμηθούν κάτι από αυτά που έκαναν στο παρελθόν.

Η σωματική επαφή γαληνεύει την ύπαρξη, βοηθά να πραγματοποιηθούν στον εγκέφαλο πλείστες χημικές αντιδράσεις, οι οποίες προκαλούν ευφορία και ευεξία.

Δεν έχει σημασία αν αυτό θα γίνει πάνω σε μια πίστα ή στο σαλόνι του σπιτιού. Αρκεί μια όμορφη μελωδία, καλή διάθεση και ένας από τους δύο να απλώσει το χέρι και να ρωτήσει τον άλλον: «Χορεύετε;»

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.