Διακόσμηση για αλλαγή διάθεσης

Ο χώρος που ζούμε είναι το παλάτι και το καταφύγιό μας. Είναι το μέρος που αφήνουμε ελεύθερη τη δημιουργικότητά μας για να φτιάξουμε την ατμόσφαιρα που εμείς επιθυμούμε και που αντικατοπτρίζει την ιδιοσυγκρασία μας.

Όταν όμως η διακόσμηση είναι η ίδια για πολλά χρόνια μπορεί να μας κουράσει, γιατί ο καιρός πέρασε και μαζί του αλλάξαμε και εμείς και τα γούστα μας.

Αν δεν έχουμε τη δυνατότητα για μεγάλες και πολυέξοδες παρεμβάσεις, όπως το βάψιμο των τοίχων και η ριζική αλλαγή των επίπλων, μπορούμε να κάνουμε κάτι πιο οικονομικό αλλά εξίσου αναζωογονητικό.

Μπορούμε να αλλάξουμε κουρτίνες και μαξιλάρια στους καναπέδες.

Να βάλουμε νέα φθηνά διακοσμητικά στα χρώματα και το στιλ που μας εκφράζει.

Να ζωγραφίσουμε μόνοι μας νέους πίνακες για να τους βάλουμε στους τοίχους μας.

Να μεταμορφώσουμε τα έπιπλά μας με χρώματα κιμωλίας και με ντεκουπάζ. Υπάρχουν πολλές συμβουλές και βίντεο στο διαδίκτυο!

Να αλλάξουμε τα καλύμματα.

Να αγοράσουμε νέες κορνίζες για τις φωτογραφίες μας.

Να αλλάξουμε θέση στα έπιπλά μας, στο μέτρο του δυνατού. Μπορεί να φαίνονται πολλά και δαπανηρά, αν τα προγραμματίσουμε όμως σωστά, μέσα σε λίγο χρόνο θα έχουμε αλλάξει τον χώρο μας και θα νιώθουμε άλλοι άνθρωποι μέσα σε αυτόν!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.