Ένα λαδάκι για κάθε τύπο μαλλιών

Τα λάδια μαλλιών είναι εύκολα στη χρήση, διατίθενται από πολλές εταιρείες και σε διάφορες τιμές, και σίγουρα εκεί έξω υπάρχει ένα για την κάθε μία από εμάς.

Τα σγουρά μαλλιά είναι τα πιο ευνοημένα, καθώς διατρέχουν τον μικρότερο κίνδυνο λιπαρότητας λόγω του ότι είναι από τη φύση τους περισσότερο αφυδατωμένα. Άρα λοιπόν, τα λαδάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μεγαλύτερο μήκος της τρίχας, άφοβα.

Τα λιπαρά χρειάζονται έξτρα προσοχή και μόνο στις άκρες βάζουμε λίγο λάδι με απαλή επάλειψη. Τα λάδια εφαρμόζονται σε νωπά μαλλιά για να εγκλωβίσουν τη μέγιστη δυνατή υγρασία. Απλώς μετά θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση πρέσας ισιώματος και σεσουάρ με μεγάλη θερμότητα. Υπάρχει όμως η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το λαδάκι στο τελείωμα του χτενίσματός μας, για να αποφύγουμε το φριζάρισμα και να δώσουμε το τέλειο φινίρισμα στα όμορφα μαλλιά μας.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.