Αυτή η ώρα που οι δουλειές τελειώνουν, τα παιδιά –αν έχουμε– βρίσκονται στα κρεβάτια τους, τα τηλέφωνα δεν χτυπούν και εμείς μπορούμε να χαλαρώσουμε οι δυο μας…

Φανταστικό σενάριο;;;

Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, τα παιδιά κοιμούνται αργά και εμείς είμαστε κουρασμένοι, ενώ το τηλέφωνο χτυπά διαρκώς από τη δουλειά και μας εκνευρίζει.

Παύση…

Ας γυρίσουμε πάλι στην αρχή. Δουλειές πάντα θα υπάρχουν, αλλά  μπορούμε να επιλέξουμε ποιες και πότε θα κάνουμε.

Τα παιδιά πάντα θα ζητούν κάτι. Δεν είναι ανάγκη να το ακούμε πάντα.

Το τηλέφωνο είναι το πιο εύκολο από όλα. Το κλείνουμε!!! Ναι, το κλείνουμε!!!

Όλα αυτά για να μείνουμε λίγη ώρα απερίσπαστοι με τον σύντροφό μας. Για να μπορέσουμε να μιλήσουμε, να χαλαρώσουμε, να αγγίξουμε ο ένας τον άλλον. Να σταθούμε για λίγο ήρεμοι χωρίς περιττούς αντιπερισπασμούς. Ξέρουμε πως είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συμπορευόμαστε και αξίζει την προσοχή και το χαμόγελό μας. Όλο αυτό το κομμάτι του ήρεμου εαυτού μας που ξεχνούμε ότι υπάρχει μέσα στον ορυμαγδό της καθημερινότητας. Είναι η δική μας ώρα και… είναι ιερή!!!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.