Καθαρό πρόσωπο, υγιές δέρμα

Η καθημερινή ρουτίνα, που είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματός μας –γιατί όχι;–, τη λάμψη και τη νεότητα που όλες επιθυμούμε να διατηρήσουμε!

Το μόνο που χρειάζεται είναι τα βήματα να είναι απλά και αποτελεσματικά, αλλά και η προσωπική μας δέσμευση ότι θα τα ακολουθούμε καθημερινά, πρωί και βράδυ, χωρίς να επικαλούμαστε την κούραση ή τη νύστα!

Το πρωινό τελετουργικό είναι εύκολο και ταχύτατο. Αρκεί να έχουμε όλα τα σύνεργα δίπλα μας για να τα βρίσκουμε και με… κλειστά μάτια.

Τι χρειαζόμαστε:

Ένα σφουγγαράκι για το πρόσωπο, ή ένα απαλό βουρτσάκι καθαρισμού.

Ένα σαπούνι της αρεσκείας μας –θα ήταν προτιμότερο ένα σαπούνι με ουδέτερη βάση, φυτικό ή ακόμα και βρεφικό–, ή καθαριστικό αφρό.

Την ενυδατική κρέμα μας.

Πλένουμε το πρόσωπό μας με αργές κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένουμε καλά και βάζουμε την κρέμα μας. Έτοιμες!

Το βράδυ η διαδικασία χρειάζεται να περιλαμβάνει και τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ. Απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. 

Χωρίς κόπο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, κάνουμε καλό στην επιδερμίδα μας και απολαμβάνουμε τη λάμψη της υγείας. 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.