Μυστικά για ήρεμο ύπνο

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα ζωής, αν αγνοήσουμε τον καλό ύπνο τίποτα δεν θα είναι αρκετό για να μας βοηθήσει.

Η ποιότητα του ύπνου μας είναι αυτή που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της ζωής μας. 

Ας δούμε λοιπόν μερικά μικρά μυστικά για να κοιμόμαστε σαν…πουλάκια.

Το καλό στρώμα είναι αυτό που μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στον καλό μας ύπνο. Δεν είναι πολυτέλεια. Είναι αναγκαιοτητα! Είναι σίγουρα μια επένδυση σε χρήμα η οποία αξίζει όμως τα λεφτά της.

Η σωστή θερμοκρασία του υπνοδωματίου μας είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Οι ειδικοί εκτιμούν πως 18 με 20 βαθμοί Κελσίου είναι η καλύτερη θερμοκρασία για να κοιμόμαστε ανάλαφρα.

Το τεχνητό φως μπορεί να διαταράξει τον ύπνο μας. Το σκοτάδι είναι ο καλύτερος τρόπος όχι μόνο για να κοιμηθούμε αμέσως, αλλά και για να μην ξυπνήσουμε μέσα στη νύχτα.

Ο τακτοποιημένος χώρος, όσο και αν μας φαίνεται περίεργο, είναι μια απαραίτητη συνθήκη ώστε να είμαστε ήρεμοι ξαπλωνοντας στο κρεβάτι μας και να κοιμόμαστε χωρίς έννοιες.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

pexels-dimitris-mourousiadis-6477503 (1)

Μπορεί οι άνθρωποι να έχουμε ανακαλύψει τα extreme sports για να εκτοξεύσουμε κι άλλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.