Κραγιόν που διαρκεί, με αποδείξεις…

Εάν είστε από τις γυναίκες που «τρώνε» τα κραγιόν τους, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ να… πηγαίνει περίπατο, τότε αυτή η δοκιμασμένη διαδικασία που σας προτείνουμε θα… κρατήσει το χρώμα στα χείλη σας.

Το πρώτο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ενυδατώσουμε τα χείλη μας. Το lip balm είναι εξαιρετικό, όπως και η βαζελίνη, το καρυδέλαιο, αλλά και… η κρέμα ματιών. Λίγη κρέμα ματιών στα χείλη, αλλά και στη γραμμή που σχηματίζεται από το χαμόγελο, όχι μόνο ενυδατώνει, αλλά βοηθά και στη λείανση των λεπτών γραμμών.

Το επόμενο βήμα μας είναι το… κονσίλερ, το οποίο απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια, ώστε να πετύχουμε το άψογο βάψιμο.

Συνεχίζουμε με ένα μολύβι χειλιών, με το οποίο κάνουμε μεν το περίγραμμα, γεμίζουμε όμως και μέσα σε αυτό. Φροντίζουμε ώστε το μολύβι να είναι από αυτά που αποκαλούνται ανεξίτηλα, χωρίς να είναι όμως εντελώς.

Τέλος, ολοκληρώνουμε με υγρό κραγιόν που απλώνεται με σφουγγαράκι και είναι και αυτό περίπου ανεξίτηλο. Αφού γεμίσουμε όλη την επιφάνεια των χειλιών, ακουμπάμε απαλά ένα μικρό κομμάτι από απορροφητικό χαρτί στα χείλη, ώστε να απομακρύνουμε το περιττό χρώμα. Περιμένουμε περίπου ένα λεπτό να στεγνώσει και είμαστε έτοιμες για φαγητό, ποτό, φιλιά και ό,τι άλλο επιθυμούμε.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.