Κράτα με να σε κρατώ…

Το χέρι του συντρόφου μας, αυτή η σταθερή δύναμη που μας συνοδεύει, μας στηρίζει, μας βοηθά να πάμε πιο ψηλά και μας σηκώνει όταν έχουμε πέσει.

Είναι η δύναμη έξω από εμάς, αλλά και τόσο κοντινή που τη νιώθουμε προέκταση της δικής μας. Ο έρωτας μας δίνει φτερά και η αγάπη πληρότητα. Όλα όμως δοκιμάζονται στα δύσκολα, κι εκεί είναι που έχει μεγάλη σημασία ποιος στέκεται δίπλα μας. Ακόμη και αν δεν χρειαστούμε ποτέ τη στήριξή του, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως είναι πάντα διαθέσιμος να μας την προσφέρει. Μπορεί να είναι ένας καλός λόγος, μια γλυκιά χειρονομία, μια κουβέντα που να δίνει προοπτική στη σκέψη μας, μια πρακτική βοήθεια που την έχουμε ανάγκη, ακόμη και μια φράση: «Μη σε νοιάζει, είμαι εδώ για σένα και όλα θα πάνε καλά».

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.