Λαμπερό δέρμα με σπιτικές θεραπείες

Το υπέροχο δέρμα μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, από τον τρόπο ζωής μας και τη διατροφή μας. Χρειάζεται αγάπη και φροντίδα, καθώς είναι το όργανο που αντανακλά την εικόνα μας και στους άλλους, αλλά και σε εμάς τους ίδιους.

Σας αποκαλύπτουμε μερικά μικρά μυστικά που θα κάνουν το δέρμα να λάμπει και δεν στοιχίζουν μια περιουσία.

Καρυδέλαιο
Το αγνό παρθένο καρυδέλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και επουλωτικές ιδιότητες. Χρειάζεται προσοχή μόνο αν κάποιος έχει αλλεργία σε αυτό. Για όλους τους υπόλοιπους, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μασάζ στο πρόσωπο. Μια μικρή δόση είναι αρκετή για να ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα. Αμέσως μετά, όμως, πλένουμε το πρόσωπό μας  πάντα.

Αλόη

Φυσικό ενυδατικό, που ηρεμεί το δέρμα και δεν φράζει τους πόρους. Πλένουμε το πρόσωπο όπως πάντα, απλώνουμε το ευεργετικό τζελ για 15 λεπτά και μετά ξεπλένουμε. Λάμψη στη στιγμή!!!

Αντηλιακό

Παντού και πάντα. Με ήλιο και με συννεφιά. Προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και δρα αποτελεσματικά ενάντια στη φωτογήρανση, προστατεύοντας παράλληλα από τον καρκίνο του δέρματος.

Νερό Η καλύτερη ενυδάτωση είναι πάντα από τα μέσα προς τα έξω. Έτσι λοιπόν και το νερό, αν δεν το πιούμε, δεν πρόκειται να ενυδατωθούμε μόνο με εξωτερικά βοηθήματα.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.