Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν στα αυτιά μας. Η έντασή της ποικίλλει ανάλογα με την ώρα της ημέρας και το αντικείμενο της συζήτησης.
Η πιο αγαπημένη έντασή της είναι όμως αυτή που έρχεται στα αυτιά μας σαν ψίθυρος, την ώρα της μεγάλης οικειότητας. Είναι η στιγμή της συνωμοσίας μεταξύ μας, στην οποία δεν χωρά κανείς άλλος. Η φωνή τότε ηχεί διαφορετικά και η ανάμνησή της μας ακολουθεί ασυναίσθητα και σε άλλες φάσεις της καθημερινότητάς μας.
Φανταστείτε το ξάφνιασμα του συντρόφου μας αν κάποια στιγμή, σε ανύποπτο χρόνο, αντί να του πούμε κάτι κανονικά, σκύψουμε στο αυτί και ψιθυρίσουμε. Η διάθεσή μας θα αλλάξει ολοκληρωτικά, γιατί αυτομάτως θα ανασυρθούν στιγμές οικειότητας. Μπορεί ο στόχος μας να μην είναι εκείνη τη στιγμή μια ερωτική συνεύρεση, ο ερωτισμός όμως σίγουρα θα αρχίσει να περιβάλλει την ατμόσφαιρά μας.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-dimitris-mourousiadis-6477503 (1)

Μπορεί οι άνθρωποι να έχουμε ανακαλύψει τα extreme sports για να εκτοξεύσουμε κι άλλο …

naupaktos-ellada-omorfia-zinaclub

Έτσι κι αλλιώς η Ναύπακτος μοιάζει ιδανικός προορισμός για οποιαδήποτε εποχή. Ένα πανέμορφο …

zeugari-agaphmeo

Όταν αναζητούμε έναν άνθρωπο που εξ ορισμού τον θεωρούμε το άλλο μας …

article-66-5197.XL

Οι ντόπιοι την αποκαλούν Μάραθο, στο χάρτη θα την βρείτε ως Μαραθόπολη. …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.