Το σταθερό ερώτημα των ερωτευμένων που είναι γεμάτοι από ανασφάλεια…

Ο κάθε άνθρωπος όμως είναι διαφορετικός και ως προς την εκδήλωση των συναισθημάτων του και ως προς τις αντιδράσεις του. Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει εγχειρίδιο για να καταλάβουμε αν ο άλλος πράγματι ενδιαφέρεται για εμάς, υπάρχουν όμως κάποιες μικρές σταθερές, ίδιες για όλους.

1. Ενδιαφέρεται για την καθημερινότητά μας, πού είμαστε, τι κάναμε, τι πετύχαμε, πώς είμαστε και θέλει να τα συζητάμε και αν είναι δυνατόν να τα λέμε όλη μέρα…Είναι συνήθως πρόθυμος να ακούσει την γκρίνια μας και αν του το ζητήσουμε να μας δώσει και μια συμβουλή.

2. Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για εμάς είναι συνήθως καλός ακροατής. Ακούει προσεκτικά αυτά που λέμε, θυμάται όλες τις λεπτομέρειες και τα σχόλιά του είναι τόσο εύστοχα που δεν αφήνουν αμφιβολία ότι μας παρακολουθεί χωρίς το μυαλό του να τριγυρνά…

3. Ένας άνθρωπος που μας νοιάζεται πραγματικά θα κάνει για εμάς μικρές ή μεγάλες πράξεις αβροφροσύνης χωρίς να το ζητήσουμε ποτέ.

4. Αυτός που ενδιαφέρεται για εμάς σέβεται τα όριά μας. Ακούει αυτό που λέμε και ξέρει πως το ναι και το όχι τα εννοούμε απόλυτα. Δεν γίνεται χειριστικός για να μας φέρει στα νερά του και δεν μας ωθεί σε δρόμους μέσα στους οποίους μπορεί να νιώθουμε ανασφαλείς. 5. Τηρεί πάντα τις υποσχέσεις του, γιατί είναι συνεπής ως άνθρωπος, αλλά και γιατί δεν θέλει να μας απογοητεύσει.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.