Εσείς ξέρετε από ντιπ; Αν ναι, τότε ξέρετε πώς να δίνετε ενδιαφέρον στο τραπέζι σας. Αν όχι, μην ανησυχείτε! Δεν υπάρχει τίποτα απλούστερο. Φαντασία να έχετε…

Το γιαούρτι είναι η ιδανικότερη βάση για ένα ελαφρύ και επιτυχημένο ντιπ. Μπορεί να είναι άπαχο ή με όλα τα λιπαρά του. Αν θέλετε να το πειράξετε λίγο, μπορείτε να το «ανοίξετε» με λίγη μαγιονέζα.

Τι χρειαζόμαστε για ένα ντιπ με θυμάρι:

1 φλιτζάνι γιαούρτι

2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ξύσμα από μισό λεμόνι

1 σκελίδα σκόρδο

λίγο θυμάρι

Για ένα ντιπ με πάπρικα:

1 φλιτζάνι γιαούρτι

2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

δύο κουταλάκια γλυκιά πάπρικα

και λίγη κέτσαπ

Για ένα ντιπ με μπλε τυρί

1 φλιτζάνι γιαούρτι

δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

100 γραμμάρια μπλε τυρί

χυμό από μισό λεμόνι

αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Η φαντασία σας μπορεί τώρα να πάρει αυτές τις τρεις απλές συνταγές και να τις κάνει 103 εάν επιθυμείτε. Αρκεί να έχετε διάθεση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *