Το σεξ δυναμώνει τη σχέση μας; Και ποιοι λόγοι συμμετέχουν σε αυτό το συμπέρασμα;
Σίγουρα το σεξ δεν υπάρχει μόνο για να μετατρέψει τα ζευγάρια σε γονείς, όπως θεωρούν κάποιες θρησκείες που φέρονται μειωτικά στη γυναίκα.
Το σεξ είναι η χαρά της ζωής, η χαρά της αγάπης.
Αλλά όχι απλώς και μόνο το σεξ. Η σεξουαλική πράξη πρέπει να έχει ποιότητα και συχνότητα, πρέπει να ανταποκρίνεται στα «θέλω» και των δύο εραστών. Κα πάνω απ’ όλα πρέπει να σέβεται αυτά τα «θέλω».
Δεν υπάρχει βρώμικο σεξ, υπάρχουν βρώμικοι εραστές. Αυτό ας το θυμόμαστε. Και ας κλείσουμε τα μάτια σε κάθε ταμπού, ας απελευθερωθούμε από κάθε «απαγορεύεται» και ας περάσουμε σε ό,τι επιτρέπεται από το ταίρι μας, για να το κάνουμε ευτυχισμένο. Αφού μόνο όταν ο αγαπημένος μας είναι ευτυχισμένος, θα είμαστε κι εμείς μαζί του.
Το καθημερινό φιλί, το αγκάλιασμα και η επαφή μεταξύ των συντρόφων συμβάλλουν μοναδικά στην ικανοποίηση της σχέσης και στη γενική ευημερία του ζευγαριού. Το σεξ παίζει καταλυτικό ρόλο στη σχέση και στην ευτυχία του ζευγαριού.
Σχέση με λίγο και κακό σεξ δεν φέρνει ευτυχία, και θα οδηγηθεί στο τέλος της. Αντίθετα, σχέση με πολύ και ποιοτικό σεξ φέρνει ευδαιμονία στο ζευγάρι, ευτυχία και δύναμη για να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε αποτυχία σε άλλους τομείς, όπως τα οικονομικά προβλήματα, ή οι σχέσεις με συγγενείς.
Επομένως, κάνουμε έρωτα, αν θέλουμε τον έρωτα παντοτινό σύντροφο της ζωής μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *