Ο φόβος απειλεί την ευτυχία μας

Λένε πως ένα κεφάλι γεμάτο φόβο δεν έχει χώρο για όνειρα.

Ο φόβος είναι η πηγή των αναστολών μας, της υπολειτουργίας μας, της καταστροφής των σχέσεων και της δημιουργικότητάς μας.

Αν η κάθε μέρα μας ξεκινά με το φόβο μιας αποτυχίας, ενός ατυχήματος, μιας απόλυσης, ενός χωρισμού ή μιας ασθένειας, τότε καμία μέρα μας δεν έχει αξία και νόημα.

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτόν το δρόμο που έχει χαράξει ο εγκέφαλός μας; Με τη συνειδητότητα ότι εμείς ελέγχουμε το μυαλό μας και όχι εκείνο εμάς. Η μέρες έχουν τα χρώματα και τα αρώματα που τους δίνουμε. Εμείς καθορίζουμε την ευτυχία ή τη δυστυχία μας. Οι καταστροφές και οι ατυχίες δεν μας έχουν βάλει σημάδι στη ζωή. Μόνοι μας μπαίνουμε στο στόχαστρο της Τύχης , προκαλώντας την καθημερινά να μας επιτεθεί αντί να μας αγκαλιάσει.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.