Όχι πια δίαιτες. Μόνο διατροφή

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά η ψυχολογία μας όταν ξεκινάμε μία δίαιτα μπορεί να μας επιβαρύνει σημαντικά και αντί να χάσουμε κιλά τελικά να μείνουμε στάσιμοι ή ακόμη και να πάρουμε. Για τον λόγο αυτό η νέα τάση είναι η διατροφή. Δηλαδή, ένα μοντέλο καθημερινής διατροφής που αλλάζει τις συνήθειές μας και μας επιτρέπει να φροντίζουμε την υγεία και το σώμα μας χωρίς στερήσεις και χωρίς να πρέπει να απαρνηθούμε τις εξόδους και την κοινωνική ζωή μας.

Ο στόχος των διατροφολόγων είναι όχι μόνο να χάσουμε τα περιττά κιλά μας αλλά να αποκτήσουμε νέες συνήθειες, οι οποίες θα είναι ο μελλοντικός κανόνας μας που θα μας βοηθήσει να τις διατηρήσουμε για μια ζωή. Δεν έχει νόημα να χάσουμε κάποια κιλά και αμέσως μετά να τα ξαναπάρουμε. Το φαινόμενο γιο-γιο στα κιλά μας τελικά είναι καταστροφικό.

Το μεγάλο μυστικό είναι το μέτρο. Όπως σε όλα στη ζωή, έτσι και στην διατροφή μας μπορούμε να είμαστε υγιείς χωρίς να μετράμε 50 γραμμάρια από τη μία τροφή και 100 από την άλλη.

Χρειάζεται να είμαστε ευτυχείς μέσα στη διατροφή μας για να μπορούμε να την ακολουθήσουμε, αφήνοντας για πάντα πίσω μας όλα αυτά που προσέθεσαν λίπος στο σώμα μας!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.