Όμορφα μαλλιά χωρίς φριζάρισμα

Ακολουθούμε όλα τα βήματα που έχουμε διαβάσει για να έχουμε όμορφα μαλλιά και πάλι κάτι κάνουμε λάθος και είναι μονίμως φριζαρισμένα.

Υπάρχει ένα κολπάκι που θα σας λύσει τα χέρια και τα μαλλιά θα δείχνουν και θα είναι ήρεμα χωρίς να “πετούν” ανεξέλεγκτα.

Το μυστικό είναι στο στέγνωμα.

Λουζόμαστε, παίρνουμε τα πολλά νερά με μία πετσέτα και αφού βάλουμε όλα τα προϊόντα που θέλουμε στα μαλλιά μας, κατά προτίμηση χωρίς αλκοόλ ή προϊόντα που τα σκληραίνουν, τα τυλίγουμε με ένα βαμβακερό t-shirt και τα αφήνουμε να στεγνώσουν μόνα τους. Το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό, καθώς το βαμβάκι του υφάσματος απορροφά όλο το νερό και δίνει ένα πιο φυσικό look στα μαλλιά μας χωρίς τις καταστροφικές επιπτώσεις της θερμότητας.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.