Μια λαχταριστή συνταγή που θα την κάνετε ξανά και ξανά…

Χρειάζονται μόνο:

Δύο κουτιά φυτική σαντιγί

Ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα

500 γραμμάρια κουβερτούρα

Χτυπάμε τη σαντιγί μέχρι να γίνει αφράτη.

Ρίχνουμε σε αυτήν το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.

Ανακατεύουμε την κουβερτούρα με το μείγμα.

Βάζουμε σε μπολ και μετά στην κατάψυξη για 3 ώρες, ανακατεύοντας την πρώτη μιάμιση ώρα ανά ημίωρο. Για τους λάτρεις της σοκολάτας, είναι η απόλυτη γεύση του καλοκαιριού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *