Τα πιο νόστιμα ποπ-κορν

Tο ποπ-κορν είναι ένα σνακ που αγαπούν οι περισσότεροι γιατί, εκτός από νόστιμο, είναι και γρήγορο στην παρασκευή του και πολύ φθηνό.

Πώς φτιάχνουμε ποπ-κορν:

Παίρνουμε το σκεύος της αρεσκείας μας και γεμίζουμε τη βάση του με ελαιόλαδο και  ρίχνουμε και το καλαμπόκι.

Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας, όχι όμως στη μεγαλύτερη έντασή του. Ρίχνουμε λίγο αλάτι μέσα στο σκεύος και… λίγη πάπρικα.

Βάζουμε το καπάκι στο σκεύος και περιμένουμε το καλαμπόκι μας να αρχίσει τον αρωματικό χορό του.

Όταν σταματήσει και το τελευταίο «pop», σβήνουμε το μάτι και μεταφέρουμε το περιεχόμενο του σκεύους σε ένα μεγάλο μπολ. Τα ποπ-κορν μας θα είναι ελαφρώς κοκκινισμένα από την πάπρικα και πιο νόστιμα από ποτέ.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.