Θέλεις καλύτερο σεξ; Χρησιμοποίησε το μυαλό σου!

Το καλύτερο αφροδισιακό, παρά τους μύθους με τους οποίους μεγαλώσαμε, ήταν, είναι και θα είναι  το μυαλό μας. Εκεί γεννιέται η επιθυμία και από εκεί ξεκινά για να κατακτήσει το σώμα. Το μυαλό όμως έχει τη συνήθεια να περιφέρεται, να τριγυρνά και να χάνεται. Εκτός και αν έχουμε ασκηθεί στο να το τιθασεύουμε και να το τοποθετούμε στο «εδώ και τώρα», στη στιγμή.

Η συνειδητότητα είναι το βασικό κλειδί της ευτυχίας, της επιτυχίας και σίγουρα της απόλαυσης, όταν έχουμε να κάνουμε με το… κρεβάτι μας. Όταν επικεντρωνόμαστε στη στιγμή, γευόμαστε όλες τις χαρές της. Αν το μυαλό περιφέρεται άσκοπα τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης στη δουλειά, στα οικονομικά, στα παιδιά, στις υδραυλικές εργασίες, τότε η μαγεία χάνεται, το σώμα λειτουργεί μηχανικά και η επιθυμία καταλήγει… κάτω από το κρεβάτι!

Μελέτες αναφέρουν πως τη στιγμή της σεξουαλικής κορύφωσης το συνειδητό μυαλό «κατεβάζει ρολά» όπως ακριβώς κάνει όταν κάνουμε διαλογισμό.

Το όφελος είναι η τοποθέτησή μας στο παρόν και η ικανοποίηση που αντλούμε μαζί με τον σύντροφό μας από τη συνεύρεσή μας.

Άρα, το καλύτερο βοήθημα είναι το μυαλό μας, και είναι δωρεάν και πάντα εύκαιρο!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.