Το μακιγιάζ των τριών λεπτών

Το καθημερινό μακιγιάζ δεν θέλει χρόνο. Θέλει τρόπο και οργάνωση, για να είναι και φυσικό και να διαρκεί και να μη μας καθυστερεί από τις δουλειές μας.

Βήμα 1

Ένα καλό primer είναι η βάση για ένα μακιγιάζ διαρκείας. Το απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο για να στρώσει καλύτερα το επόμενο στρώμα.

Βήμα 2

Concealer, για τους μαύρους κύκλους και φωτεινό βλέμμα. Με δύο απαλές κινήσεις με τα δάχτυλα των χεριών μας και λίγο στο πάνω βλέφαρο, δημιουργεί την αίσθηση της ξεκούρασης και βοηθά στο να απλωθεί καλύτερα η σκιά ματιών.

Βήμα 3

Με ένα ειδικό πινέλο απλώνουμε πούδρα πάνω στο πρόσωπο, χωρίς να ξεχνάμε την περιοχή πάνω και κάτω από τα μάτια.

Βήμα 4

Με άλλο ειδικό πινέλο απλώνουμε το ρουζ στα μάγουλά μας, αλλά δεν ξεχνάμε να βάλουμε λίγο και στο πάνω βλέφαρο των ματιών.

Βήμα 5

Μολύβι φρυδιών, για να γεμίσουμε τα σημεία που ενδεχομένως να είναι πιο αραιές οι τρίχες και να δημιουργήσουμε ένταση στο βλέμμα.

Βήμα 6

Μια ελαφριά σκιά για το πρωί είναι ό,τι πρέπει για να δώσει χρώμα στα μάτια μας χωρίς να τα βαραίνει.

Βήμα 7

Μάσκαρα, σε όποιο χρώμα καλεί η διάθεσή μας.

Βήμα 8

Ένα σταθερό κραγιόν που θα μας κρατήσει για αρκετές ώρες. Αν όλα αυτά σας φαίνονται χρονοβόρα και δύσκολα, σας διαβεβαιώνουμε πως, αν έχετε κοντά σας όλα τα απαραίτητα, είναι χρονομετρημένο πως δεν διαρκεί περισσότερο από 3 λεπτά.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

pexels-jonathan-borba-3578783

Η μυρωδιά της θαλασσινής αύρας, ο ήχος του φλοίσβου, η υγρή άμμος …

pexels-andrea-piacquadio-3967023

Η φωνή του συντρόφου μας είναι από τις πιο οικείες που ηχούν …

pexels-sora-shimazaki-5938225

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για τη γυναικεία ομορφιά. Εμφανίζονται σε όλες τις ηλικίες, …

pexels-cottonbro-4505454

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Βγαίνουμε για καφέ με μια φίλη μας …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.