Το μυστικό για καθαρά πινέλα

Όσο πιο καθαρά τα πινέλα που χρησιμοποιούμε στο μακιγιάζ μας τόσο λιγότερες και οι πιθανότητες να προκαλέσουμε μολύνσεις στο πρόσωπό μας. Εξάλλου, όταν το πινέλο μας είναι καθαρό το προϊόν που απλώνουμε με αυτό τοποθετείται καλύτερα και αποτέλεσμα είναι άψογο.

Ο καθαρισμός των πινέλων όμως είναι ένας μικρός μπελάς.

Το κολπάκι που σας έχουμε θα σας βοηθήσει να μην το αποφεύγετε, γιατί εγγυάται γρήγορο αποτέλεσμα.

Βρείτε μια επίπεδη πλαστική σκληρή επιφάνεια και σχηματίστε πάνω της μικρές κυματιστές γραμμές με ένα πιστόλι σιλικόνης.

Αφήσετε τη να στεγνώσει και αυτή θα είναι ο βοηθός σας στο καθάρισμα. Όταν έρχεται η ώρα του πλυσίματος, ρίχνετε πάνω στην επιφάνεια λίγο υγρό σαπούνι κουζίνας, χεριών ή σαμπουάν βρέχετε το πινέλο σας και αρχίζετε να το τρίβετε ελαφρά πάνω στην επιφάνεια με τις καμπυλωτές γραμμές σιλικόνης. Επαναλαβάνετε όσες φορές χρειαστεί μέχρι το πινέλο να καθαρίσει. Το ξεπλένετε και το αφήνετε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να στεγνώσει.

Με αυτόν τον τρόπο ο καθαρισμός γίνεται παιχνιδάκι και τα πινέλα παραμένουν πάντα καθαρά.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.