Το savoir vivre του χωρισμού

Δεν ταιριάζετε. Βαρεθήκατε. Βρήκατε άλλο ταίρι.

Όλα είναι θεμιτά. Κανείς δεν είπε πως πρέπει να μείνετε μαζί για μια ζωή. Και ο χωρισμός όμως έχει κι αυτός τον τρόπο του και το δικό του savoir vivre.

Έτσι λοιπόν αποφεύγουμε δια ροπάλου τις εξής τρεις συμπεριφορές:

1. Δεν εξαφανιζόμαστε χωρίς να δώσουμε σημεία ζωής. Είναι πολύ σκληρό για τον άλλον να μην ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί και κυρίως να μην έχουμε δώσει την ευκαιρία να κλείσει όμορφα ένας κύκλος ζωής. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα μπορεί να δημιουργήσει και τεράστια αγωνία στον σύντροφό μας για τη σωματική μας ακεραιότητα. Είπαμε να χωρίσουμε, όχι να τον τρελάνουμε!!!

2. Δεν χωρίζουμε από το τηλέφωνο. Είναι τόσο ανάξιο μιας σχέσης… Μοιάζει σαν να μη σεβόμαστε καθόλου ούτε τον εαυτό μας ούτε τον χρόνο που περάσαμε με τον σύντροφό μας. Δείχνει αδυναμία διαχείρισης, ανωριμότητα και είναι ανάγωγο.

3. Αφήνουμε τα δράματα στην άκρη. Μπορεί να έχουμε πολλά παράπονα, να νιώθουμε θιγμένοι ή ακόμη και ένοχοι για την τροπή που πήρε η σχέση μας. Τα δράματα όμως δεν ωφελούν πουθενά. Διαλυόμαστε ησύχως και προχωράμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια!!!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.