Το τρικ της αποσυμπίεσης

Όταν η ένταση χτυπάει «κόκκινο» και νομίζουμε πως θα εκραγούμε, είτε είμαστε στο γραφείο είτε στο σπίτι, υπάρχουν κάποια μικρά τρικ που μπορούμε βγάλουμε σαν άσους από το μανίκι μας και να ηρεμήσουμε στο λεπτό.

Πρώτο και καλύτερο, το τρικ της αναπνοής.

Μερικές βαθιές εισπνοές και ήρεμες εκπνοές μπορούν να επαναφέρουν σε ισορροπία τον καρδιακό ρυθμό μας και να ηρεμήσουν την ταραχή μας. Είναι μια σωτήρια λύση σε πολλές περιπτώσεις που, αν αφεθούμε ανεξέλεγκτοι, μπορεί να πούμε ή να κάνουμε πράγματα τα οποία αργότερα θα μετανιώσουμε.

Το δεύτερο τρικ είναι το λεμφικό μασάζ στο πλαϊνό μέρος του λαιμού με το κεφάλι.

Χρησιμοποιούμε τους δείκτες και τους μέσους των δύο χεριών μας και πιέζουμε σύροντας τα δάχτυλα από τις ρίζες των αυτιών μας έως την κλείδα είκοσι φορές.

Κατόπιν, χρησιμοποιούμε όλα τα δάχτυλα και των δύο χεριών μας για να κάνουμε μασάζ στο κεφάλι μας, πιέζοντας με τους αντίχειρες πίσω από τα αυτιά, την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα δάχτυλα πιέζουν μέσα από τα μαλλιά μας το υπόλοιπο κεφάλι. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε το σώμα μας να απαλλαγεί από το στρες που το ταλαιπωρεί και το λεμφικό μας σύστημα να διώξει τις τοξίνες που μας προκάλεσε ο εκνευρισμός.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

naupaktos-ellada-omorfia-zinaclub

Έτσι κι αλλιώς η Ναύπακτος μοιάζει ιδανικός προορισμός για οποιαδήποτε εποχή. Ένα πανέμορφο …

zeugari-agaphmeo

Όταν αναζητούμε έναν άνθρωπο που εξ ορισμού τον θεωρούμε το άλλο μας …

article-66-5197.XL

Οι ντόπιοι την αποκαλούν Μάραθο, στο χάρτη θα την βρείτε ως Μαραθόπολη. …

pexels-photo-3360089

Λένε πως ένα κεφάλι γεμάτο φόβο δεν έχει χώρο για όνειρα. Ο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.