Βοήθεια, τα νύχια μου κιτρίνισαν!

Μην ανησυχείτε, όλα διορθώνονται! Το κιτρίνισμα στα νύχια είναι το αποτέλεσμα της ταλαιπωρίας τους από τα βερνίκια νυχιών και τα συχνά ημιμόνιμα μανικιούρ.
Υπάρχουν εύκολοι φυσικοί τρόποι για να τα επαναφέρουμε…στη τάξη, χωρίς να πληρώσουμε μια περιουσία.

Λεμόνι το θαυματουργό
Τρίβουμε τα νύχια μας με μια λεμονόκουπα κάθε μέρα για να τα βοηθήσουμε να ξαναβρούν τη χαμένη τους λευκότητα. Επί τη ευκαιρία, τρίβουμε και τα δάχτυλά μας αλλά και το πάνω μέρος της παλάμης, καθώς το λεμόνι είναι εξαιρετικό ενυδατικό και μαλακτικό

Λευκαντική οδοντόκρεμα
Όταν τα προϊόντα αποκτούν και άλλες χρήσεις τότε είναι πραγματικά υπέροχα.
Λίγη λευκαντική οδοντόκρεμα πάνω σε μια παλιά οδοντόβουρτσα και αρχίζουμε το τρίψιμο των νυχιών μας. Με μερικές επαναλήψεις τις επόμενες ημέρες και τα νύχια μας θα γίνουν όπως πρώτα και…καλύτερα.

Και στις δύο περιπτώσεις, μετά τη λεύκανση θα ήταν πολύ ευεργετικό για τα νύχια το μασάζ με λίγο αμυγδαλέλαιο.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Top Articles

Peaceful serene beautiful young lady wear pajamas lying asleep relaxing sleeping in cozy white bed on soft pillow resting covered with blanket enjoying good healthy sleep concept, above top view

Όσα μυστικά ευεξίας και αν αξιοποιήσουμε για να πετύχουμε μια καλή ποιότητα …

stress-gineka-armonia

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και οι δύο αγχώδεις σε μια σχέση. …

mpougatsa-me-anthotiro

Υλικά 400 γρ ανθότυρο 200 γρ cream cheese 4 αυγά 150 γρ …

matala-crete

Τι ξεχωριστό μπορεί να έχει μια παραλία με λευκή άμμο, ψιλό βότσαλο …

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.